Когато Зендая се появи на червения килим, тя винаги залага на смел

...
Когато Зендая се появи на червения килим, тя винаги залага на смел
Коментари Харесай

Екстравагантна и безстрашна: Зендая ли е новата Сара Дж. Паркър?

Когато Зендая се появи на аления килим, тя постоянно залага на самоуверен и изключително харизматичен тип. Като фешън хамелеон, тя в действителност е оставила своя отпечатък, когато става въпрос за мода. Толкова доста, че към този момент публично е икона на стила.  

Нейният фешън статут беше приет на 10 ноември 2021 година, когато тя получи наградата за фешън икона на CFDA. С тази чест актрисата следва стъпките на доста други икони като Дженифър Лопес, Наоми Кембъл, Бионсе, Дейвид Боуи, Лейди Гага и Риана.  Зендая беше единствено на 25 години по това време, което я направи най-младият човек, получил тази премия.  
                             

Няколко години и няколко безупречни визии по-късно, актрисата продължава да свети все по този начин блестящо на аления килим.  

Откакто дебютира в Дисни, Зендая има умеенето да се твърди, че всяко нейно показване на аления килим е велико. Модел, актриса, певица и танцьорка, звездата е същински артист и е толкоз отдадена на стила си, колкото и на кариерата си. 

От 13-годишна възраст Зендая поддържа дългогодишно съдействие с Лоу Роуч - стилистът, който революционизира стила на Селин Дион и Ан Хатауей.  
                             

Роуч завладя света на модата с чудатост и остри визии и обличаше най-големите звезди в продължение на години, третирайки модата като своя площадка и трансформирайки този, който я носи, в основен воин.  

Връщаме ви обратно във времето към най-хубавите фешън моменти на Зендая:
 Шармантните визии на надарената Зендая  Шармантните визии на надарената Зендая  Шармантните визии на надарената Зендая  Шармантните визии на надарената Зендая
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР